union-site

Askerveien 61

Asker

Type:

Kontor

KVM:

429 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Askerveien 61 ligger sentralt midt i Asker sentrum og i nærheten av togstasjonen. Med en slik sentral beliggenhet har man tilgang til butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon, og er del av et større næringsareal på Erteløkka som består av flere kontorbygg og Scandic hotell.

Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, flere offentlige / kommunale leietakere, helse- og treningsrelaterte bedrifter, til mindre selskaper. Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg. 

Lokalene

Arealene ble pusset opp i 2022 og fremstår moderne og representative. Lokalet kan leies "as-is", eller gårdeier kan gjøre mindre tilpasninger til ny leietaker. Lys fra begge sider gir mange muligheter og lar leietaker utnytte hele arealet godt med gode arbeidsforhold. 

Lokalet er i dag inndelt med cellekontorer i forskjellige størrelser, to møterom og et større kursrom som kan romme ca. 30 personer. Når lokalet ble pusset opp ble det også skiftet vinduer i deler av lokalet, og ventilasjonen ble oppgradert noe som har gjort at lokalene har oppnådd en god energibesparelse. Gårdeier jobber kontinuerlig med tiltak og utbedringer for å øke energibesparelsen på bygningsmassen.  

Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer. 

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Minikjøkken

Beliggenhet: 

Askerveien 61 ligger kun 4-5 minutters gåtur fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Enkel tilgang til tog, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18 som har av- og påkjøring rett på utsiden. 

Transport

Buss

6 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

40 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler