union-site

Fridtjof Nansens plass 7

CBD

Type:

Kontor

KVM:

500 - 1609 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Velkommen til Fridtjof Nansens plass 7. Her kan din bedrift leie lokaler med fleksibel leieperiode. Eiendommen fremstår svært representativ, med klassiske og tidløs arkitektur og er beliggende mot Rådhusplassens borggård - en attraktiv lokasjon i Vika/CBD.

Lokalene vender mot Borggården, Tordenskioldsgate og Kjeld Stubs gate (Kunsterforbundet), og har således gode lysforhold. Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokatvirksomhet og andre næringer er lokalisert i området.

Lokalene

Lokalene består idag av primært cellekontorer, eget møteromssenter, og respsjon med intern kantineløsning og sosiale soner. Det er rikelig med vinduer som gir godt med dagslys til både arbeidsplassene og i møterom. 

Ledige lokaler
6. etasje: 310m²
7. etasje: 670m²
8. etasje: 629m²

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Sykkelparkering

Resepsjon 

Møteromssenter

Området

Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og trikk. 
Nærmeste bussholdeplass er foran Rådhuset. Dette stoppestedet betjener en rekke linjer mellom øst og vest. I tillegg er det kort vei til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.


Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna.

Transport

Buss

4 min

Trikk

3 min

T-bane

4 min

Tog

4 min

Flytog

4 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler