union-site

Dronningens gate 8A

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

635 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Dronningens gate 8A ble totalrehabilitert i 2019, og det ble da utviklet et profilert og innovativt kontorbygg. Eiendommen ble oppført i 1958 og er på ca 3.400 kvadratmeter, fordelt over syv kontoretasjer og parkeringskjeller. Bygget fikk i 1998 en ny og påkostet fasade i glass og naturstein signert Niels Torp arkitekter. 

Lokalene

Lokalene er nylig tilpasset og fremstår som representative med særegne kvaliteter (se bilderull). Dagens løsning består av primært åpne landskap, og kombinert med gode støttefunksjoner blir alle arbeidsplasser i lokalet hensyntatt. 

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Takterrasse

Beliggenhet

Dronningens gate 8 har en attraktivt beliggenhet nær krysset Dronningens gate/Rådhusgata. Dronningens har i nyere tid blitt oppgradert med bredere fortau og beplantning, samtidig som adkomst for bil blir ivaretatt, slik at man lett kan bruke eiendommens parkeringskjeller. 

Beliggenheten er optimal; midt i Kvadraturen, med kort vei til Oslo S og Bjørvika og resten av Oslo sentrum. Her har man alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur i nærheten

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler