union-site

Grenseveien 107

Helsfyr

Type:

Kontor

KVM:

262 - 2074 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse E

Eiendommen

Nå kan din bedrift leie kontorlokaler sentralt beliggende midt på Helsfyr i Grenseveien 107 med gode profilerings- og eksponeringsmuligheter.  Eiendommen er bygget i to trinn, hvorav det første byggetrinnet stod ferdig i 1997 og andre byggetrinn i 2000. Eiendommen fremstår som et moderne kontorbygg med god standard.

Lokalene

I dag er lokalene delt inn i en kombinasjon av både åpent landskap og cellekontorer, med tilhørende møterom og sosiale soner. Store vindusflater bidrar til lyse og luftige lokaler som slipper inn mye dagslys , og lokalene innehar god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Beliggenhet 

Helsfyr byr på et bredt utvalg av fasiliteter, med eksempelvis shopping på Fyrstikktorget og Bryn Senter, hotellovernatting, restauranter og et rikholdig tilbud innen trening, helse og velvære i nærheten. På Helsfyr er det et meget godt tilbud av offentlig kommunikasjon, noe som gjør Helsfyr til et svært attraktivt område for mange bedrifter.

Adkomst

Flybussen tar deg til Gardermoen på 35 minutter og har avgang fra Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager. Videre er det kun få minutters gange til Helsfyr T-banestasjon hvor du kan ta linje 1, 2, 3 og 4, samt Helsfyr busstasjon hvor linje 21, 28, 37, 66, 68, 76, 76X og regionsbusser til Nittedal og Romerike går.

Med bil er det enkel adkomst til eiendommen ved avkjørsel fra E6 eller Helsfyrkrysset. Det tar kun 5 minutter med bil til sentrum og 30 minutter til Gardermoen.

Transport

Buss

3 min

T-bane

3 min

Flybuss

3 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler