union-site

Hegdes Hus

Oslo sentrum

Type:

Kontor

KVM:

290 - 553 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Hegdehaugsveien 24 ble oppført i 1898 for advokat Lauritz Julius Hofgaard ved arkitekt Julius Foseid. Omkring århundreskiftet kom eiendommen i Martin Solbergs eie. Ved folketellingen anno 1900 hadde gården 43 beboere fordelt på 5 leiligheter. I dag er Hegdehaugsveien 24 en flott og moderne kontoreiendom, med en vakker og klassisk fasade som er rikt ornamert.

Clarksons overtok eiendommen i februar 2022, og har siden overtakelse, i samarbeid med interiørarkitekter i RomLab, arbeidet frem et konsept for eiendommen som vi håper vil gi leietakere i eiendommen en god opplevelse.

Målsetningen har vært å skape et konsept som gir byggets leietakere en god følelse og atmosfære. Fokuset har vært å komme hjem til kontoret. Denne atmosfæren skal oppleves helt fra man entrer eiendommen i 1. etasje, og være gjennomgående i både fellesarealer og i leietakers eksklusive arealer. Prosjektet har fått navnet Hegdes Hus.

Lokalene

Lokalene har en god takhøyde med fine lysforhold. Leietaker vil ha mulighet til å påvirke lokalenes utforming i stor grad i samarbeid med utleier og interiørarkitekt. Etasjeplanet byr på en front mot Hegdehaugsveien som gir følelsen av å være i en typisk Frognerleilighet – allerede fra inngangspartiet på gateplan skal de ansatte føle at de er på vei til sitt hjem.

Plantegninger

Fasiliteter

Artboard 7

Møterom

Sosiale soner

Skreddersydde løsninger

Garderober

Kjøkken

Beliggenhet

Hegdes Hus ligger i et pulserende område med godt utvalg av butikker, spisesteder og øvrig servicetilbud. De siste årene har området fått tilført nye konsepter som har gitt et stort løft til området, blant annet Kastellet som ligger rett over gaten og Askeladdens nye konsept PinPin som ligger vegg i vegg – her tilbys sosiale aktiviteter som Golfsimulator, Shuffle og Dart.


Nå har din bedrift mulighet til å sikre seg den siste etasjen i et nytt og spennende prosjekt!

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler