union-site

Hovfaret 4

Skøyen

Type:

Kontor/garasje

KVM:

817m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D


Eiendommen

Hovfaret 4 er svært spennende mulighet for deg som er på jakt etter lokaler med særpreg. Lokalene har meget god takhøyde på over 3,5m og med de klassiske industrivinduene får lokalet gjennomgående gode lysforhold. Eiendommen har i dag god parkeringsdekning med opp imot 80 parkeringsplasser hvorav 10 av de innendørs i egen parkeringskjeller.

Lokalene

Lokalene skal tilpasses og bygges om for nye leietakere så her vil det være mulig å få skreddersydde lokaler etter ønsker og behov. 

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hovfaret 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Transport

Buss

3 min

Trikk

3 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler