union-site

Lille Grensen 7

Oslo Sentrum

Type:

Kontor, Undervisning/Arrangement, Andre

KVM:

264 - 539 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Lille Grensen 7 er et ikonisk hjørnebygg med fasader mot Karl Johans gate, Lille Grensen og Arbeidergaten i hjertet av Oslo. Eiendommen, også omtalt som Centralgården , er oppført i 1892 og tegnet av arkitekt Ove Ekman. Bygget har et karakterrikt uttrykk, og fasaden har nydelige utsmykninger med et historisk preg, tidstypisk for sin periode.

Eiendommen er totalt 6.900 m2, fordelt på 7 etasjer pluss kjeller. I byggets første- og andreetasje er det utadrettet virksomhet, mens øvrige etasjer er tilrettelagt for kontorformål. De seneste årene har det blitt gjennomført betydelige oppgraderinger i eiendommen, av bla. tekniske installasjoner, heiser og garderober. I dag fremstår eiendommen som et representativt og moderne kontorbygg med Breem sertifisering.

Lokalene

5. etasje: 275m²
7. etasje: 264m²

Lokalene kan overtas slik de fremstår "as is", eller tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Lokalene egnes godt for åpent landskap, cellekontorer eller en kombinasjon av disse. Store flotte vinduer gir rikelig med dagslys som skaper et godt arbeidsmiljø. 


Fasiliteter
- Garderobe m/ dusjfasiliteter
- Innendørs sykkelparkering

Plantegninger

Fasiliteter

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet:

Lille Grensen 7 ligger i hjertet av Oslo sentrum, mellom Karl Johan og Grensen, rett ved Stortinget. Fra eiendommen er det gangavstand til det aller meste Oslo har å tilby. Umiddelbar nærhet til alt av kollektivtransport og servicetilbud, med et bredt utvalg av restauranter og shoppingmuligheter på Paleet, Karl Johan, Egertorvet etc. Området kan også by på grøntarealer, vannspeilet i Spikersuppa og uteservering utenfor eiendommen når temperaturen tillater det.

Adkomst
Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, og med inngangen til Stortinget T-banestasjon kun 30 m fra eiendommen, kan man bevege seg tilnærmet tørrskodd til kontoret. Kun få minutters gange til Nationaltheatret stasjon med fly- og lokaltog, trikk, t-bane og busslinjer.

Med bil er det enkel adkomst fra Ring 1 både vest- og østgående, med mulighet for leie av p-plasser i nærliggende p-hus.

Transport

Buss

2 min

Trikk

3 min

T-bane

2 min

Tog

3 min

Flytog

3 min

Flyplass

30 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler