union-site

Møllergata 4

Eiendommen

Møllergata 4 er en kvalitetseiendom på hjørnet mellom Møllergata / Linaas gate. Bygget har et totalt areal på 6508 kvm fordelt på 6 etasjer + kjeller og huser flere spennende selskaper. 

Type

Kontor

Kvm.

1060 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse D

 
 

Attraktive kontorlokaler midt i Oslo Sentrum

Vi kan tilby BTA 1060 kvm i 4. etasje med hovedinngang fra Linaaes gate.  Arealet er innredet med åpent landskap, møterom, cellekontor og noen teamkontor. 

Lokalet kan tilpasses og innredes etter leietakers behov. Lokalet har god takhøyde (opptil 310 cm) og meget gode lysforhold. Innvendig lysgård/atrium gir lokalet fleksible innredningsmuligheter.


 

Youngstorget

En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 7 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Torbjørn Hatløy

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Henrik  Syversen

Henrik Syversen

Rådgiver