union-site

Ryensvingen 5-7

Ryen

Type:

Kontor

KVM:

395 - 2.207 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse B

Eiendommen

Vi har for leie nye lokaler i Ryensvingen 5-7. Eiendommen ligger sentralt på Ryen og har en gjennomgående høy teknisk standard og er et flott moderne kontorbygg oppført i 2013. Det er gangavstand til Ryen T-banestasjon hvor linje 1 og 4 stopper, samt flere busstopp i umiddelbar nærhet. 

Bygget har en flott felles kantine i 4. etasje med direkte adkomst til takterrasse med gode solforhold.

Lokalene


Lokalene har et effektivt romprogram, med mye lys og fin utstikt med vinduer på alle sider, hvilket skaper trivelige og gode arbeidsplasser. Lokalene består av en blanding av åpent kontorlandskap, cellekontorer, stillerom og møterom. Det er i dag en egen sosialsone / resepsjonsområde ved lokalets hovedinngang.

Leietaker i fløy 1 (4.etg ca. 389m²) har tilgang til egen eksklusiv takterrasse.

Mulighet for å leie lagerarealer i kjeller.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Treningssenter

Beliggeneht

Bygget ligger sentralt på Ryen i Oslo, mindre enn 10 minutters kjøreavstand fra sentrum. Området er et veletablert næringsområde hvor kjente eiendomsbesittere som Watrium, Bane NOR Eiendom, Tellus Eiendom, Centennial Eiendom og Møller Eiendom har posisjonert seg.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Ryenkrysset der Ring 3 og E6 møtes. Flere bussholdeplasser samt T-banen er beliggende i få minutters gangavstand fra Eiendommen. Ryen er et sentralt område med kort vei uansett hvor du skal hen, noe som er blant grunnene til at Ryen de siste årene har hatt en økende popularitet og stor tilvekst av ulike næringer. Ryensvingen 5-7 ligger nært på kollektiv- knutepunktet Ryen, hvilket gir enkel tilgang for ansatte og kunder. 

Transport

Buss

3 min

T-bane

7 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon 

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler