union-site

Skøyen Atrium

Askekroken 11

Type:

Kontor

KVM:

700 - 1000 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Skøyen Atrium er et av Oslos største kontorbygg med sine 62 000 kvm. Her finner du alle nødvendige fasiliteter samlet under ett tak, alt lagt til rette for det moderne arbeidsliv. Bygget er preget av skandinavisk materialvalg, samt innovative og teknologiske løsninger som skaper en trivelig arbeidsplass av høy kvalitet.

Lokalene

Lokalene fremstår som meget representative og det er lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Kontorarealene ble nylig pusset opp og drar nytte av byggets store vindusflater som skaper et luftig og lyst innemiljø. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Lokalene består i dag av åpne landskap, teamkontorer med gode støttefunksjoner i møterom og stillerom.

Alle fasiliteter tilgjengelig
- Servicesenter og kaffebar
- To personalrestauranter
- Restaurant
- Bemannet konferansesenter (flere møterom fra 2 – 240 personer)
- Helsetjenester
- Treningsfasiliteter
- Parkering med lademuligheter
- Sykkelparkering
- Gode garderobefasiliteter (tørkemuligheter og låsbar garderobeskap)

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Treningsrom 

Møteromssenter

Helsetjenster

Servicesenter og kaffebar

Nærområdet

Skøyen Atrium har en ideell beliggenhet med gangavstand til et av Oslos mest sentrale transportknutepunkter, Skøyen stasjon. Her stopper tog, busser, taxier og flytog, og det er også enkelt tilgjengelig via sykkelveinettet. I tillegg ligger en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil, med av- og påkjørsel til Ring 2 og E18, samt direkte tilknytning til Smestad, som gir tilgang til Ring 3.

Skøyen er en pulserende bydel som kombinerer kontorer, boliger, butikker og et variert utvalg av spisesteder. Her finner du et mangfold av restauranter, kaffebarer, butikker, treningssentre, banker og postkontorer innenfor gangavstand. Den harmoniske balansen mellom boliger og næringsliv sørger for at bydelen forblir livlig både før og etter arbeidstid.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

Tog

4 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler