union-site

Storgata 53

Oslo sentrum

Type:

Kontor

KVM:

330 - 660 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Storgata 53 er en fremtredende eiendom som ligger i krysset Storgata/Hausmanns gate. Eiendommen er en del av Ankerkvartalet som er en av de største bygningene i Oslo. Ankerkvartalet er i stadig utvikling og det jobbes kontinuerlig med å skape attraktive utomhus arealer for publikum og leietakere. Det jobbes også fortløpende med å utvikle og løfte eiendomsmassen som er en del av Ankerkvartalet.

Lokalene

Lokalene er i dag inndelt i en kombinasjon av åpent landskap, cellekontorer, møterom og sosiale soner. Lokalene har med sine mange og store vindusflater godt med naturlig dagslys som gir et godt arbeidsmiljø for de ansatte.

Utformingen lokalene har gjør de effektivt og fleksible slik at de kan passer godt for mange ulike virksomheter. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov eller leies as-is .

Ledige lokaler:
4. etg: 330 kvm
5: etg 330 kvm

Lokalene kan leies hver for seg eller samlet ved etablering av interntrapp mellom etasjene. Leietaker har tilgang til felles takterrasse. Det er mulig å leie parkering i eiendommens egen parkeringskjeller. 

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Her har man alt man trenger av servicetilbud i øyeblikkelig nærhet, både Youngstorget, Grünerløkka og Torggata ligger innen gangavstand og har et rikt tilbud av restauranter, lunsjsteder og kulturtilbud som bl.a. Vega Scene og kulturkirken Jakob.


Vélochef er en pulserende nabolagsrestaurant som ligger i Ankerkvartalet. Her møtes Oslo Dawn Patrol for en 3,5 mil lang morgentur på sykkel tirsdager og torsdager som avsluttes med boller og kaffe på Vélochef. 

Rett utenfor har du både buss og trikkeholdeplass med bl.a. linje 11,12,17 og 18 som tar deg i alle retninger.

Med sin sentrale beliggenhet er det kort gangavstand til Oslo S og Oslo Bussterminal som gjør det enkelt for både ansatte og besøkende og komme seg til og fra eiendommen.

Området har flere pågående og planlagte eiendomsprosjekter som f.eks. Urtekvartalet. Dette er med på å løfte hele området og gjøre det attraktivt for bedrifter som ønsker å sitte sentralt i Oslo sentrum.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

7 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler