union-site

Thunes vei 2

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

206-2000 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Thunes vei 2 er en tradisjonell kontoreiendom med god parkeringsdekning oppført i 1998. Eiendommen huser et relativt stort antall virksomheter. Med god tiknytning til offentlig kommunikasjon representerer eiendommen et attraktivt kontortilbud for små- og mellomstore leietakere vest for Oslo sentrum.

Eiendommens inngangsparti og tilknyttede fellesarealer i byggets første etasje skal oppgraderes og gårdeier har store ambisjoner for eiendommen. Tanken er at nye leietakere skal nyte godt av byggets nye fellesarealer og byggets atrium skal være et samlingspunkt for de ansatte.

Lokalene 

Lokalene kan tilpasses leietaker iht. ønsker og behov som gir spennende muligheter for nye leieaker. Dagens løsning består primært av åpent landskap, cellekontorer med gode støttefunksjoner. Lyset fra byggets atrium sørger for gode lysforhold sammen med naturlig lys fra fasaden.

Fellesfasiliteter
- Personalrestauranter
- Felles møterom
- Uterområder
- Trimrom
- Parkering med lademuligheter
- Sykkelparkering
- Garderober for herre/dame

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Garderober

Treningsrom

Beliggenhet

Skøyen har de siste årene blitt kjent for sitt pulserende forretningsliv og moderne atmosfære. Området har gjennomgått betydelig utvikling de siste årene, med oppføringen av moderne boligkomplekser, kontorbygninger og shoppingmuligheter.
Skøyen er et viktig knutepunkt og tiltrekker seg både lokalbefolkningen og besøkende på grunn av sitt varierende utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

Området har også en strategisk beliggenhet, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra med offentlig transport.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

43 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler