union-site

Vollsveien 2

Lysaker

Type:

Kontor

KVM:

1393 - 2579 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse C

Eiendommen

Vollsveien 2 er et moderne fullservicebygg med flotte fellesfasiliteter, og huser i dag en rekke selskaper. Blant leietagerne er Oracle, NetNordic, ZEG Power, Nettpartner, Umoe og Fellesordningen for AFP. Eiendommen har et rikt utvalg av fellesfasiliteter. Det er felles resepsjon og personalrestauranten er oppgradert med nye overflater og ny møblering. Leietagere har også tilgang til felles auditorium, møterom, samt garderober og sykkelparkering.

Lokalene

Lokalene tilbys med god moderne kontorstandard med tilsvarende standard som vist på bildene i prospektet. Arealene har gode lysforhold, og er innredet med åpent landskap, møterom og stillerom. Arealene fremstår som luftige med et god innslipp av dagslys. 

Vi kan tilby en hel etasjeflate på totalt 2.538 m2.
Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Lysaker 

Vollsveien 2 ligger meget sentralt på Lysaker. Det er kun 4 minutters gange til togstasjonen hvor man finner Flytoget og en rekke lokale tog. Her stopper også flere ekspressbusser og busser til Oslo. Det finnes båtforbindelser til Nesodden, Asker og Aker Brygge.

Om du skulle velge å hoppe på sykkelen er det meget godt utbygget gang- og sykkelveinett enten du skal i retning Fornebu eller Oslo.

Transport

Buss

4 min

Tog

5 min

Flytog

7 min

 

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler