union-site

UNION ansetter traineer

Hanna Killingstad og Ragnhild Bøe begynner som traineer i UNION.

Det var hard konkurranse om stillingene da UNION lanserte sitt nyopprettete traineeprogram i fjor høst. Etter intensive intervjurunder var det Hanna Killingstad og Ragnhild Bøe som trakk det lengste strået.

Hanna har mastergrad i finans fra Copenhagen Business School. Ved siden av studiene har hun arbeidet for Maersk. Ragnhild har mastergrad i finans og regnskap fra Copenhagen Business School. Ragnhild har erfaring fra Danske Bank og SEB ved siden av studiene.

I løpet av de neste tolv månedene skal Hanna og Ragnhild innom alle avdelingene i UNION, slik at de får en bred kunnskapsbase.

- Traineeprogrammet er en del av UNIONs langsiktige satsning på kompetanse. Vi skal tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene for å opprettholde vår sterke faglige- og kommersielle posisjon. Vi er glade for å få Hanna og Ragnhild på laget og gleder oss til å integrere dem i UNION, sier CEO Øystein A. Landvik.

UNION skal være den mest attraktive arbeidsplassen innen næringseiendom i Norge. 

 
Om UNIONs traineeprogram
Traineeprogrammet er rettet mot deg som er ung og ønsker en karriere innenfor næringseiendom. Hos oss får du inngående kjennskap til eiendom som investeringsklasse. I løpet av traineeperioden vil du jobbe i ulike avdelinger slik at du får god forståelse for kapitalforvaltning (private equity-fond), analyse og næringsmegling. Les mer om traineeprogrammet her.

For spørsmål om trainneprogrammet, kontakt markedssjef Karin Hagen

  • Trainee
  • Utleie
  • Transaksjon
  • Kapitalforvaltning
  • Analyse